A fogáttörésnél gyakran adnak be a kisgyereknek lázcsillapítót és fájdalomcsillapítót. A kis hőemelkedést viszont nem szükséges gyógyszeresen csökkenteni, mivel a láz hasznos is lehet bizonyos fertőzések leküzdése során.

A láz gyógyszeres csillapítása csak 38 °C felett ajánlott. Viszont fontos, hogy a gyermek kényelmetlenségét (a fájdalom okozta sírást, kivörösödött orcát, nyugtalan alvást, stb.) a lehető legrövidebb időn belül megszűntessük. A Camilia® megkönnyebbülést hoz a fogáttörés okozta tünetekre.

Megfelelő megoldás

A Camilia® olyan megoldást kínál, amely összhangban van a fogáttörés természetes folyamatával. A Camilia® készítmény kompatibilis más gyógyszerekkel.

Az adagolás követi a gyermek tüneteit

A Camilia® mérsékeli a fogáttörés tüneteit: rosszkedv, alvászavar, kivörösödött orca, fokozott nyálképzés, sírás, dagadt és fájdalmas íny... Nem kizárólag az íny fájdalmára hat.

A Camilia® készítmény a nap bármely szakában beadható, nap közben vagy éjszaka, 24 óra alatt 3 – 6 adagban 6 – 8 napon keresztül. Amennyiben a tünetek súlyosbodnak, vagy három napnál tovább tartanak, forduljon orvoshoz vagy gyógyszerészhez.

Ellenőrzött összetétel

A Camilia® homeopátiás készítmény három hatóanyagot tartalmaz:

  • Chamomillavulgaris 9 CH
  • Phytolaccadecandra 5 CH
  • Rheum 5 CH